© B4US Leisure B.V.  
Omgeving Beleef Drenthe en heb een overgetelijke vakantie!
Er is weer veel te doen en te beleven in de noordelijke provincies van Nederland. Zomer of winter, lente of herfst altijd is er een geweldige tijd te beleven. Ook voor de rustzoeker is er alle ruimte, of het nu lekker in de zon op het terras van de 'eigen' villa is of met een glas wijn bij de open haard. Voor iedereen is er de juiste invulling te realiseren. Wij hebben voor onze gasten een reeks aan mogelijkheden op een rijtje gezet en zijn er van overtuigd dat iedereen het naar zijn zin kan hebben. Veel plezier!

Zwembad De Kolk

Sport- en Recreatiebad De Kolk is hèt zwemcentrum van Midden-Overijssel. Voor uw entreekaartje krijgt u alles in één:  - een groot wedstrijdbad, een recreatiebad, een kleuter- en peuterbad, kinderwaterspeeltuin,  - whirlpools, massagestralen, jetstreams, draaikolk, stortbad, een 50 meter lange glijbaan met sterrenhemel,  - twee Turkse stoombaden, een complete sauna, een restaurant met gezellige zwemmersbar en terras.

Uitzinnig Overijssel

Veel activiteiten en evenementen vind je op Uitzinnig.nl 

Golfen vlakbij in Hoge Hexel of in Wierden

Golfclub Erve Braakman is een voor iedereen toegankelijk golfclub (geen gvb nodig). Golfclub WIerden heeft een  mooi

gelegen en interessante 18 holes par 70 baan.

Wandelroutes vanuit Hoge Hexel

Vanuit de schaapskooi kunt u heerlijke wandelingen maken op en rondom de Es van Hoge Hexel.  Op 10 april 2010 is de bewegwijzerde route "Ommetje Hoge Hexel" officieel in gebruik te nemen.  Deze route is een initiatief van het Cultureel Erfgoed Hoge Hexel.

Dierenpark Emmen ontdekken met iPhone App

De App bevat twee themaroutes. De "Beroemde Dieren" route biedt spannende informatie over bijzondere dieren in het park, zoals Uca de brilbeer, Zulu de leeuw, Zorro de mantelbaviaan en Ricardo de zebrahengst. De route "Ontdek de plek" stuurt de bezoeker naar de mooiste en vaak overgeslagen plekken van Dierenpark Emmen. De App is gratis te downloaden uit de AppStore. Voor meer informatie klik op het logo.

Attracties in de Regio

In de omgeving zijn veel attracties te vinden, leuk voor jong en oud, groot en klein. Hieronder tref je een kleine selectie van de mogelijkheden aan.

Activiteiten

Wandelen, fietsen, golfen, zwemmen, op onderzoek uit gaan in de natuur. Dat zijn enkele van de vele aspecten waarom Drenthe veel vakantieplezier kan geven. Enkele voorbeelden tref je hieronder aan.

Cultuur en Historie in de Regio

Overijssel staat ook bekend om zijn cultuur en historie. Ook op dit gebied is er meer dan genoeg te doen en te beleven. De geschiedenis komt tot leven!

Horeca in de Regio

Als het gaat om het vinden van een gelegenheid om te eten en/of te drinken, even lekker rustig achterover te zitten al dan niet buiten op een terras. Het is allemaal in de buurt te vinden. Hier een aantal links om snel je weg in de mogelijkheden te kunnen vinden!  En lekker op het terras van je eigen Villa eten kan natuurlijk ook!